Nqs gipsi mund te shnderrohet ne nje punim artistik te mrekullueshem ndodh sepse e realizojme NE!

Tavanet elastike jane nje mundesi per te treguar individualitetin krijues per te krijuar nje dizajn unik!

TAVANE ELASTIKE

 

Qellimi yne eshte t'i shtojme ndertesave shkelqim dhe vlere te pacmueshme, duke kenaqur deshirat e te gjithe klienteve tane. Mundohemi t'i arrijme keto qellime nepermjet vemendjes ndaj detajeve, cilesise strikte te produkteve dhe perkujdesjes ndaj klienteve.

 

Tavenet elastike mund te perdoren ne cdo tip apartamenti, duke perfshire apartamentet me kerkesa te larta kunder zjarrit dhe per higjienen; shkollat, zyrat, pishinat, klubet, baret, qendrat tregtare, sallonet e bukurise, baret, kopshtet e femijeve etj.

 

Per me shume, mund te vizitoni galerine me punimet tona me te mira. Aty mund te krijoni nje ide me te mire rreth punes sone nder vite. Ndoshta mund te gjeni edhe ate qe kerkoni apo deshironi te realizoni.

Home | Galeri | Rreth nesh | Instalimi
2014 Dekor "Bala"
Developed by ILIA LENA